rulleski sessong over for min del

Etter en grei sessong med mye trening i Italia, og null konkurranser. Er sesongen nå avsluttet.  Det har vært et tøft år som nybakt far og kombinere jobb og trening. Få det maksimale ut av vær økt. Jeg skulle gå 2 konkuransser i høst, men de ble avlyst. Det var kjempe nedtur. Jeg hadde bygget meg veldig gode konkuransse rulleski.

Men nå ser vi fremover. Jeg kan si at jeg har fått utrettet mye i forhold til å selge ski og klær. Det har gått bra for å være en start. Nå skal vi prøve med mine egne gamle ski, å piffe de opp. Men nok om det. Vi satser nå på at snøen kommer fort.

 

Høydepunkter

  • Har blitt mye raskere generelt i overganger på sprint
  • Jeg har blitt raskere i bakkeklatring
  • Jeg har solgt masse varer
  • Jeg har holdt meg sykdoms fri i hele rullski sessongen
  • Jeg har blitt bedre i klassisk Rulleski. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published